Mersin
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62794.551$

İYİ Parti Gülnar Belediyesi Başkan Adayı Yüksel Çelik: “Bunlar hayali projeler değil planlı çalışmaların ürünleri”

İYİ Parti Gülnar Belediyesi Başkan Adayı Yüksel Çelik: “Bunlar hayali projeler değil planlı çalışmaların ürünleri”
“Gülnar’ın 50 Mahallesine İthafen 50 Proje” sloganıyla projelerini tanıtan İYİ Parti Gülnar Belediyesi Başkan Adayı Yüksel Çelik, “Bunlar hayali projeler değil planlı çalışmaların ürünleri” dedi.

Haber / Akil Çırak

Katıldığı bir televizyon programında seçim gündemini ele alan İYİ Parti Gülnar Belediyesi Başkan Adayı Yüksel Çelik, Gülnar’ın ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiğini belirtti. Çelik, “Ben seçim çalışmalarına erken başladım. Yaklaşık 2 yıldır vatandaşlarımızla buluşuyorum. Büyükşehir Meclis Üyeliğim sırasında Gülnar’ın 50 mahallesindeki eksik nedir, buralara ne yapabiliriz, sorularının cevabını yerinde görüp tespit ettim. Gülnar’ımızın 50 mahallesi var ve bu 50 mahalleye ithafen 50 proje belirledik” dedi.

“Gülnar kararını vermiş, ben onu gördüm”

“Gülnar’ın 50 mahallesine ithafen 50 proje” lansman töreninin doluluğundan duyduğu memnuniyet ve gururu yüreğinde hissettiğini belirten Çelik, “Ilısu, bizim Gülnar’a en uzak mahallemiz. İnsanlar oradan bile kalkıp gelmiş. Bu gönül işi olmasa, insanları oradan alıp da zorla getiremezsiniz. İnsanlar kararını vermiş. ‘Aklı Gülnar olanı seçeceğim’ diyor. ‘Gülnar’ı bilmeyen Gülnar’ı tanımayana oy vermeyeceğim’ diyor. Ben orada onu gördüm” ifadelerini kullandı.

“50 projenin tamamını 5 yıl içinde yapacağım”

Projelerinin bugünden yarına oluşturulmadığını, bu projelerin bizzat yerinde tespiti ve çalışmalar neticesinde üretildiğini aktaran İYİ Parti Gülnar Belediyesi Başkan Adayı Yüksel Çelik, “Tüm projeler insan yaşamına dokunan projelerdir. Düğün salonları gençlere ücretsiz olacak. Gülnar Kart çıkartıp ihtiyacı olanlara her ay 1000 TL yardımda bulunacağız. Cenaze evlerine ücretsiz yemekler göndereceğiz. Camilerimize her ay düzenli, ücretsiz temizlik malzemesi göndereceğiz. Maaşımı burs vereceğim. İş adamı olarak zaten 35 öğrenciye burs veriyorum. Seçildiğim takdirde de maaşımın tamamını burs olarak vereceğim. Büyükeceli’de bir köprü sorunumuz var. Oradaki köprü sorununu en geç 50 gün içerisinde gidereceğiz. Adliyenin olduğu yeri eski otogarla birleştireceğiz. Oraya da iş yeri yapacağız. Aşağı çarşıya da dükkan sahiplerine maddi bir zarar vermeden tamamen ortadan kaldıracağız. O bölgeyi de meydan yapıp kenti rahatlatacağız. Öğrencilerimiz için bir kafe yok. Toplu yemek yiyecek bir yok. Ben 50 projenin tamamını da 5 yıl içinde yapacağım. Bunlar hayali değil planlı çalışmalar” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!