Mersin
15 May, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    32.42
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2403.5
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59618.85$

Mersin Mobilya ve Ev Aksesuarları Fuarı’nda firmalar ziyaretçilerini bekliyor


Mersin Mobilya ve Ev Aksesuarları Fuarı’nda firmalar ziyaretçilerini bekliyor
Mersin Mobilyacılarının bir araya gelmesini, mobilya sektörünün ülke ve uluslararası alanda tanıtılmasını ve Mersin’de üretim ve satış için bir mobilya kenti kurulmasını amaçlayan Mobilya ve Ev Aksesuarları Fuarı, 19-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Haber / Begüm Acımış

Palmera ve Dizayn Mobilya, Egt Mobilya, Evinza Concept, Almila Mobilya, Onur Mobilya, İstanbul Concept, Weltev gibi birçok firmaya ev sahipliği yapan fuardan, firma sahiplerinin beklentileri oldukça yüksek. Hem üretim hem de bayilik olarak faaliyet gösteren Palmera ve Dizayn Mobilya yöneticisi Berivan Akar, “Bizim iki tane firmamız var. Biri Dizayn Mobilya, diğeri Palmera Mobilya. Dizayn, ev mobilyaları üzerine, imalatçıyız aynı zamanda. İşbir Ergo Yatak bayiliği var yatakta. Palmera’da genç ve çocuk odası mağazamız var. Onda bayilik, kendi üretimimiz değil. Ama Dizayn’da kendi üretimimiz hepsi. Koltuk, masa-sandalye, yatak odası, yemek odası hepsinde imalatçıyız. Fuardan çok ümitliyiz, bekliyoruz” dedi.

Okul ve ofis mobilyaları üzerine faaliyet gösteren Egt Mobilya Yöneticisi Turan Çakmak, üretmiş oldukları ürünler hakkında bilgi vererek, mobilya fuarından beklentilerini şu sözleriyle ifade etti:
“Ürünlerimiz görmüş olduğunuz gibi; okul sıralarımız, farklı boyutlarda yazı tahtalarımız, anaokulu ile kreş gruplarımız olmak üzere farklı çeşitlerde. Ofis takımlarımızda ise, oturma gruplarımız, makam koltuklarımız, farklı dizaynlarda masa takımlarımız, özel kalıp ve kesimlerde de üretim yapıyoruz. Fuardan beklentimiz, yerel sektörde daha fazla reklam kazancı ve toptan satışın daha fazlasını elde etmek”
0-24 yaş arası, bebek, çocuk ve genç odaları üzerine hizmet veren Almila Mobilya Yöneticisi Özlem Bayır ise, “ Ürünlerimiz son derece kullanışlı, sağlıklı ve fonksiyonel ürünler. Özel tasarımlar. Mersin’e yaklaşık 5 yıldır hizmet veriyoruz biz ve yeni yükselen trendleri, bütün özellikleri ve gelişmeleri takip ederek firmamızı ve markamızı güncelliyoruz” dedi. 
Mobilya fuarından beklentilerine de değinen Bayır, “Fuarda tabii ki önceliğimiz güzel satışlar yapabilmek ve tanıtım her şeyden önce. Şu anda Almila markası, yayında olan ve bitmiş olan bir çok diziye de sponsor genç odası. Bunlar tabii ki hem reklam hem tanıtım hem de ürünün görünürlüğü ve bilinirliği açısından güzel şeyler. İnşallah daha başarılı ve bol satışlı günlere diyorum” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!